Registermediator gespecialiseerd in echtscheidingsmediation

Mediation Company bestaat om scheiden makkelijker te maken.

Sinds 2012 ben ik, Mark Grissen, mediator. Ik help vastgelopen relaties goed te beëindigen. In 2017 heb ik mijn kennis en ervaring met die van vijf externe experts gebundeld in een nieuw bureau: Mediation Company. Eén bedrijf met een eigen visie op goed uit elkaar gaan. Ik ben altijd jullie aanspreekpunt, maar we werken als team samen. Zo helpen we je niet alleen je scheiding, maar ook je leven daarna makkelijker te maken: 

Hier lees je meer over de kennis en ervaring van team dat jullie in jullie scheiding bijstaat. 

Je bent vooral bij ons op het juiste adres als je verlangt naar een open en eerlijk einde van je relatie met werkbare afspraken. Voel je welkom bij ons als je klaar bent met de goedbedoelde adviezen van vrienden, vriendinnen of familieleden. We werken vooral in de provincies Drenthe, Groningen, Overijssel en Friesland.

Mark Grissen

Mfn registermediator
Accreditatie familie mediation

Kennismaken? 0592 – 217 018
Of stuur me een mail: mark@mediationcompany.nl

Goed, mijn functie is mediator. Officieel gecertificeerd en opgenomen in het MFN-register. Dat is het Nederlandse kwaliteitsregister van mediators. Dus met de vakkennis zit het goed, een fijne garantie voor jou.

En wie ben ik als mens?

Hoe je het ook wendt of keert, naast vakkennis en kwaliteitswaarborgen is het in mijn ogen essentieel dat mensen je ook als mens het vertrouwen kunnen geven om hen in een donkere fase van hun leven te helpen. Dat vind ik erg belangrijk in een proces als dit. Nu kan ik hier natuurlijk een mooi verhaal over mijzelf schrijven. Dat doe ik niet. In plaats daarvan heb ik mensen uit mijn directe omgeving gevraagd om in één korte zin iets kenmerkends over mij te zeggen. Voor mij ook wel even spannend.

Hoe anderen mij in één zin beschrijven lees je hier:

  • “Is belangstellend. En dan bedoel ik écht belangstellend.”
  • “Rotsvast vertrouwen in dat ‘t hem altijd lukt”
  • “Positief luisterend oor”
  • “Draagt een bril. Het liefst bovenop zijn hoofd”
  • “Lacht graag. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer”
  • “Gaat opvallend ver voor zijn klanten”
  • “Je kunt hem ‘s nachts bellen en geeft zelfs dan antwoord”
  • “Ziet details waarvan ik soms achterover val”

Maar ga vooral af op je eigen indruk, je kunt me bellen voor een persoonlijke kennismaking op 0592 – 217 018 of stuur me een mail: mark@mediationcompany.nl