Referenties

Zeer tevreden!

Professioneel, plezierig in contact, betrokken, helder, alles via één persoon geregeld, efficiënt, meedenkend, ontzorgend. Kortom: zeer tevreden!
Janna Geerts

Wij hebben een goede keuze gemaakt

Als dan toch eindelijk de beslissing is genomen om definitief uit elkaar te gaan en dit proces tevens goed te laten verlopen, tja….welke mediator is dan de persoon de je daar bij kan helpen. Een moeilijke keuze.  Wij hebben een goede keuze gemaakt, geen moment spijt!  De mediation is zeer goed bevallen, snelle contacten en reacties, geen lange wachttijden. Tevens advies op niveau, Mark heeft kennis van zaken.
W & M

Onpartijdig, professioneel maar met veel ruimte voor persoonlijke gevoelens

Wat al een moeilijke beslissing was is door toedoen van Mark heel goed opgepakt en afgehandeld. Hij verstaat zijn werk ontzettend goed. Onpartijdig, professioneel maar met veel ruimte voor persoonlijke gevoelens, empathisch en resoluut. We hebben mede door hem een hele goede begeleiding gehad en is onze scheiding vlot en keurig afgehandeld. Ik hoop van één kant natuurlijk dat niemand een mediator nodig is (en Mark een andere baan moet zoeken) maar ben je toch hulp bij je scheiding nodig dan is hij je man. Gegarandeerd succes.
Manfred Siebum

Wij hebben onze scheiding snel kunnen regelen

Mark heeft ons vanaf het begin een professionele en persoonlijke benadering gegeven. Specifiek op basis van onze situatie en -behoefte heeft Mark de werkwijze en het proces tijdens de mediation afgestemd. Hierdoor hebben we op een snelle, efficiënte wijze onze scheiding kunnen regelen, met een persoonlijke begeleiding en nuances op die zaken waar wij dit wensten. Zo hebben we de scheiding in een kort tijdsbestek kunnen regelen met een beheersbaar kostenplaatje.
Anoniem

Echt een aanrader!

Het is allemaal super verlopen. Goede gesprekken gehad en super snel resultaat. Top heel erg bedankt. Mocht u hulp nodig zijn dit is echt een aanrader.
Monique Fonk

Persoonlijke en professionele handelen

Een scheiding is voor sommigen een ingewikkelde / moeilijke periode , vooral met een koopwoning. Er moet veel geregeld en onderhandeld worden. Maar een persoon als de scheidingsmediator Hr. Mark Grissen heeft ons uitstekend , zeer goed en alles duidelijk uitgelegd, en geholpen.!!! En dit alles in een kort tijdsbestek, is alles prettig afgehandeld, met een normaal kostenplaatje . waar beide zeer tevreden over zijn. De Hr. Mark Grissen bevelen wij aan bij iedereen. Vooral voor zijn persoonlijke en professionele handelen van uitleg en werken. Wij zijn zeer uitstekend geholpen door Hr. Mark Grissen en bedanken hem hiervoor.
Gretha Boer

Goed advies en je bent zeker geen nummer

Scheiding is natuurlijk een moeilijke en een lastige periode, dan is Mark de juiste persoon om naast je te hebben staan, goed advies en je bent zeker geen nummer! Bedankt Mark voor de goede zorgen.
Monique van der Meer

Duidelijk en onpartijdig overleg voor beide partijen

Prima service, goed duidelijk en onpartijdig overleg voor beide partijen. Snel antwoord op vragen zowel via mail als telefonisch. After sales is ook perfect. Bedankt!
Robert Smit

Ziet klanten als personen en is erg meelevend

De juiste man voor deze moeilijke zaken om het tot een goed en gedetailleerd overzicht te brengen waar beide partijen zich goed in kunnen schikken. Ziet zijn klanten als personen en is erg meelevend in deze situaties.
Koen Gerding

Iemand die de zaken op een rijtje kan zetten

Een scheiding lijkt me een zeer ingrijpende en ingewikkelde periode. In alle verwarring lijkt het me dan prettig dat er iemand is die de zaken op een rijtje kan zetten en een luisterend oor kan bieden aan beide partijen. Zo’n persoon is Mark. Ook niet onbelangrijk, een scheidingsmediator is vele malen goedkoper dan een advocaat.
Gery Meelker