Referenties

Goed netwerk met financieel adviseur, advocaat, fiscalist, notaris en makelaar is een groot voordeel.

Scheiden heeft veel impact, niet alleen emotioneel maar ook financieel. Het is dan fijn als je geholpen wordt door een mediator die je begrijpt en de tijd neemt om alles rustig uit te leggen. Mark staat er onpartijdig in. Dat hij een goed netwerk heeft en samenwerkt met een financieel adviseur, een advocaat en notaris die verstand van zaken rond scheiding hebben is ook een groot voordeel.

M. de Grutter

Prima mediator wanneer je die nodig hebt.

Mark Grissen is een zeer vriendelijke, betrouwbare en vakkundige mediator. Alles wordt je keurig uitgelegd en ook de consequenties van je keuzes worden je verteld. Nadat alle besluiten zijn vastgelegd, wordt alles netjes afgehandeld. Prima mediator wanneer je die nodig hebt.

T.Faber

Ze kijken mee naar de mogelijkheden

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mark. Hij nam de tijd voor ons en keek mee naar de mogelijkheden. Het is een lastige tijd maar als je iemand hebt die er onpartijdig in staat is dat heel fijn om alles weer op orde te hebben. Ik zou Mark zeker aanbevelen als je een mediator nodig hebt. Hij werkt netjes en correct.

Vanessa Wollerich

Zeer tevreden en ze nemen alle tijd voor je

Zeer tevreden ben ik over de mediation van Mark Grissen. Ondanks dat je besluit dat je uiteen gaat, heeft Mark ons wel dichterbij gebracht tot het komen van overeenstemming betreffende het opstellen van een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Hiervoor nam hij uitgebreid de tijd, waarbij de klok geen enkele vorm van betekenis had. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en ben Mark dankbaar voor wat hij voor ons heeft kunnen betekenen.

Anoniem

Op een prettige en relaxte manier laat hij zien veel (levens)ervaring en kennis van zaken te hebben, waardoor je het gevoel krijgt ontzorgd te worden in een proces dat persoonlijk al heel verwarrend is.

Wij zijn heel tevreden over het mediation werk van Mark, ook al heeft dat in ons geval uiteindelijk niet tot een scheiding geleid. Integendeel zelfs; wij hadden ons zowiezo al voorgenomen om hecht te gaan scheiden, maar in plaats dáárvan hebben we besloten om met elkaar verder te gaan en wellicht heeft het prettige traject met Mark, dat al met al een paar maanden heeft geduurd, daarbij zelfs wel aan bijgedragen.

Zoals Mark op zijn website en ook tijdens de intake duidelijk aangeeft, is hij er voor beide partijen en hij toont ook echt voor allebei gelijke interesse en aandacht. Op een prettige en relaxte manier laat hij zien veel (levens)ervaring en kennis van zaken te hebben, waardoor je het gevoel krijgt ontzorgd te worden in een proces dat persoonlijk al heel verwarrend is. Hij denkt met beiden steeds goed mee en daarbij – heel belangrijk voor ons – verliest hij het belang van de kinderen niet uit het oog. Vervolgens legt hij duidelijke keuzes voor. Daarnaast is hij creatief in het uitdenken van mogelijkheden bij bijzondere omstandigheden en situaties. Een pré van Mark is ook dat in het geval van specialistische zaken als het gaat om hypotheken, financiën of juridische kennis, hij een uitgebreid netwerk om zich heen heeft, waar wij ook met tevredenheid gebruik van hebben gemaakt.

Uiteindelijk zijn wij dus niet uit elkaar gegaan, maar hebben we het ’traject’ met Mark al met al als zeer prettig ervaren en kunnen wij hem sterk aanbevelen om jullie te begeleiden bij een van de moeilijkste situaties in jullie leven.

Hilde en Arend

Jullie vakkennis, geduld en begrip hebben de afwikkeling van de scheiding er een stuk gemakkelijker op gemaakt!

In een mensenleven is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis waar vaak een lange periode van wikken en wegen aan vooraf is gegaan. Je staat er dan niet bij stil van wat er allemaal aan rompslomp op je af komt en deskundige begeleiding bij het einde van een huwelijk is dan van groot belang. Via via zijn Joke en ik bij Mediation Company terecht gekomen en dat is een goede keuze gebleken. Ik wil jullie dan ook bedanken voor de plezierige en kundige wijze waarop jullie ons hebben bijgestaan tijdens deze moeilijke periode in het leven van Joke en mij. Jullie geduld, begrip en vakkennis hebben de technische afwikkeling van de scheiding er een stuk gemakkelijker op gemaakt en dat tegen een alleszins redelijk en vast tarief.
Nanno Winkel & Joke ter Veld

Zeer tevreden!

Professioneel, plezierig in contact, betrokken, helder, alles via één persoon geregeld, efficiënt, meedenkend, ontzorgend. Kortom: zeer tevreden!
Janna Geerts

Wij hebben een goede keuze gemaakt

Als dan toch eindelijk de beslissing is genomen om definitief uit elkaar te gaan en dit proces tevens goed te laten verlopen, tja….welke mediator is dan de persoon de je daar bij kan helpen. Een moeilijke keuze.  Wij hebben een goede keuze gemaakt, geen moment spijt!  De mediation is zeer goed bevallen, snelle contacten en reacties, geen lange wachttijden. Tevens advies op niveau, Mark heeft kennis van zaken.
W & M

Onpartijdig, professioneel maar met veel ruimte voor persoonlijke gevoelens

Wat al een moeilijke beslissing was is door toedoen van Mark heel goed opgepakt en afgehandeld. Hij verstaat zijn werk ontzettend goed. Onpartijdig, professioneel maar met veel ruimte voor persoonlijke gevoelens, empathisch en resoluut. We hebben mede door hem een hele goede begeleiding gehad en is onze scheiding vlot en keurig afgehandeld. Ik hoop van één kant natuurlijk dat niemand een mediator nodig is (en Mark een andere baan moet zoeken) maar ben je toch hulp bij je scheiding nodig dan is hij je man. Gegarandeerd succes.
Manfred Siebum

Ontspannen sfeer door goede begeleiding

Ontspannend door goede bergeleiding. Begrijpende taal, goede uitleg en vriendelijke benadering. Gelukkig was alles snel geregeld. Bedankt dat we alles in goed overleg tot een goed einde hebben kunnen brengen.
Alexandra Wilkens

Wij hebben onze scheiding snel kunnen regelen

Mark heeft ons vanaf het begin een professionele en persoonlijke benadering gegeven. Specifiek op basis van onze situatie en -behoefte heeft Mark de werkwijze en het proces tijdens de mediation afgestemd. Hierdoor hebben we op een snelle, efficiënte wijze onze scheiding kunnen regelen, met een persoonlijke begeleiding en nuances op die zaken waar wij dit wensten. Zo hebben we de scheiding in een kort tijdsbestek kunnen regelen met een beheersbaar kostenplaatje.
Anoniem

Een man met verstand van zijn vak en hart voor de mens.

Zeer goed geholpen door Mark Grissen.

Marga Kuiper

Je voelt je daar echt op je gemak!

Vriendelijk, behulpzaam, je voelt je daar erg op je gemak!
Paulien Boomsma

Echt een aanrader!

Het is allemaal super verlopen. Goede gesprekken gehad en super snel resultaat. Top heel erg bedankt. Mocht u hulp nodig zijn dit is echt een aanrader.
Monique Fonk

Persoonlijke en professionele handelen

Een scheiding is voor sommigen een ingewikkelde / moeilijke periode , vooral met een koopwoning. Er moet veel geregeld en onderhandeld worden. Maar een persoon als de scheidingsmediator Hr. Mark Grissen heeft ons uitstekend , zeer goed en alles duidelijk uitgelegd, en geholpen.!!! En dit alles in een kort tijdsbestek, is alles prettig afgehandeld, met een normaal kostenplaatje . waar beide zeer tevreden over zijn. De Hr. Mark Grissen bevelen wij aan bij iedereen. Vooral voor zijn persoonlijke en professionele handelen van uitleg en werken. Wij zijn zeer uitstekend geholpen door Hr. Mark Grissen en bedanken hem hiervoor.
Gretha Boer

Goed advies en je bent zeker geen nummer

Scheiding is natuurlijk een moeilijke en een lastige periode, dan is Mark de juiste persoon om naast je te hebben staan, goed advies en je bent zeker geen nummer! Bedankt Mark voor de goede zorgen.
Monique van der Meer

Duidelijk en onpartijdig overleg voor beide partijen

Prima service, goed duidelijk en onpartijdig overleg voor beide partijen. Snel antwoord op vragen zowel via mail als telefonisch. After sales is ook perfect. Bedankt!
Robert Smit

Ziet klanten als personen en is erg meelevend

De juiste man voor deze moeilijke zaken om het tot een goed en gedetailleerd overzicht te brengen waar beide partijen zich goed in kunnen schikken. Ziet zijn klanten als personen en is erg meelevend in deze situaties.
Koen Gerding

Iemand die de zaken op een rijtje kan zetten

Een scheiding lijkt me een zeer ingrijpende en ingewikkelde periode. In alle verwarring lijkt het me dan prettig dat er iemand is die de zaken op een rijtje kan zetten en een luisterend oor kan bieden aan beide partijen. Zo’n persoon is Mark. Ook niet onbelangrijk, een scheidingsmediator is vele malen goedkoper dan een advocaat.
Gery Meelker