Mediation Company en Makelaardij Gortemaker

Door de korte lijnen is het snel zakendoen op het moment dat je moet doorpakken

Moet jullie huis in de verkoop? Of kan één van jullie daar tòch blijven wonen? In deze krappe markt zoeken naar een nieuwe woning? Of misschien zelfs wel twéé? Jullie hebben echt al genoeg stof tot nadenken in deze roerige periode.

Er moeten aan de lopende band keuzes worden gemaakt. Knopen moeten worden doorgehakt. Scheiden is altijd ingrijpend, maar weet je een harde juridische strijd te voorkomen en met elkaar in gesprek te blijven, dan kan Mediation Company jullie goed helpen. Bij alles wat er komt kijken bij jullie scheiding.

Een hecht team van vaste samenwerkingspartners

Een hecht team van vaste samenwerkingspartners helpt jullie weldoordacht en zorgvuldig aan een nieuwe start. Makelaardij Gortemaker is één van onze samenwerkingspartners. Gerben Gortemaker biedt met zijn jarenlange ervaring, expertise èn netwerk jullie de helpende hand. Maar er is voor jullie beiden nog een belangrijker voordeel met deze aan ons bedrijf verbonden makelaar.

Het is aan het begin van het traject van groot belang om een waardebepaling te doen. Hiermee kan ook de overwaarde worden bepaald. Zo onderzoeken we of overname van de woning door één van jullie mogelijk is. Voor het verkrijgen van financiering is een officiële NWWI taxatie nodig voor de hypotheekverstrekker. Deze kan Gerben als hij de voorgaande (vrijblijvende) waardebepaling ook heeft gedaan, dan gemakkelijk opstellen. Nadat de echtscheiding geheel is afgerond en de overname geformaliseerd wordt, zit je bij de notaris voor het passeren van de akte van verdeling. Dan gaat zeg maar het eigendom over van twee personen naar één. Een dag later heeft de ander de helft van de overwaarde dan normaal gesproken op zijn of haar rekening staan.

Mochten jullie toch tot verkoop besluiten, dan regelt Makelaardij Gortemaker alles.

Gerben zit er bovenop om voor elk van jullie een passende nieuwe woonruimte te vinden, ook in de huursector heeft hij mogelijkheden. Doordat het complete team van experts bij Mediation Company de financiële en fiscale zaken op elkaar afstemt, zijn de lijntjes natuurlijk kort en zijn soms creatieve oplossingen mogelijk. Daardoor is het als het moet, snel zakendoen op de woningmarkt. Gerben streeft ernaar om voor jullie allebei eruit te halen wat erin zit. Dat begint met goed luisteren naar jullie verhaal, dat je maar één keer hoeft te vertellen.

You got company.