Scheidingen

Een scheidingssituatie kan complex zijn. Emoties lopen soms hoog op, vaak is er sprake van een slechte communicatie en ook voor kinderen is een scheiding ingrijpend. Er moet dus aandacht zijn voor de relationele kant van het conflict.

Aan de andere kant krijg je in een scheidingssituatie te maken met een zakelijke en juridische kant. Er moet een ouderschapsplan worden opgesteld, gemeenschappelijke goederen verdeeld, huwelijkse voorwaarden afgewikkeld, alimentatie berekend, er moet oog zijn voor de fiscale aspecten en dit alles moet op een juiste manier worden vastgelegd.

Door onze expertise en ervaring zijn wij bij uitstek gekwalificeerd om jullie op een menselijke, professionele manier te begeleiden in jullie scheidingssituatie en  verzorgen we de afwikkeling van alle noodzakelijke (juridische) formaliteiten. We begeleiden jullie echtscheiding van A tot Z en hebben alle kennis “in Company”.

Arbeidsmediation

Een conflict op de werkvloer komt voort uit een verstoorde miscommunicatie, een gevoel van onderwaardering, een verschil in verwachtingen, verlies van vertrouwen in elkaar, onduidelijkheid over de invulling van de functie en leidt vaak tot ziekteverzuim.

Onder begeleiding van de Mediation Company komt het gesprek op gang en kan worden gekeken naar een oplossing van de verstoorde verhouding. Soms betekent dit dat de arbeidsrelatie wordt hersteld, soms leidt dit tot onderhandelingen over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst. In het laatste geval begeleiden wij het onderhandelingsproces met inachtneming van beide belangen, richting het opstellen van een beëindigingsovereenkomst.